Mehmet ve İfakat Gülaçtı İlkokulu

Telefon : 0 424 224 72 03
WEB https://gulacti.meb.k12.tr
Adres : ULU KENT MAH. DEVEGÖLÜ SK. NO 17 MERKEZ / ELAZIĞ
VİZYON : Öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı, Yurdunu ve milletini seven, Ülkemizin muassır medeniyetlerden de daha ileriye gitmesi için mücadele etmeyi kendisine görev bilen, Bilimi; yaşamında temel kaynak olarak benimseyen, Araştıran, soruşturan, Geleneklerimize ve kültürümüze sahip, Ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Mehmet ve İfakat Gülaçtı İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:35 ders başlama. 14:20 ders bitimi